Začasni odvzem vozniškega dovoljenja Prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja Začasni odvzem vozila Forum Politika zasebnosti

Vprašalnik o zdravniškem pregledu

Vprašalnik o zdravniškem pregledu

V veliko pomoč bi nam bilo, če priložite še sledečo dokumentacijo, ki ste jo prejeli od zdravstvenega doma:

Splošen kontakt

Kontrolni zdravstveni pregled je urejen v Zakonu o voznikih (ZVoz-1) in v Pravilniku o zdravstvenih pogojih voznikov motornih vozil (Pravilnik). V tem članku si najdete vse informacije na enem mestu.

Kontrolni zdravstveni pregled mora opraviti voznik, kateremu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje ali mu je bila izrečena sankcija prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Vsak imetnik vozniškega dovoljenja se lahko udeleži enega izmed spodnjih programov ko doseže ali preseže 4 kazenske točke in ne preseže 17 kazenskih točk. Po opravljenem programu se iz evidence kazenskih točk izbrišejo 4 kazenske točke.

V tokratnem članku, vam bomo predstavili Urinski THC hitri test podjetja ProHealth. Tovrsten test lahko pridobite v najbližji lekarni ali pa ga naročite preko spleta. Uporablja se za laično ugotavljanje prisotnosti THC-ja v vzorcu urina.

Dejstvo je da je Slovenija policijska država in večina Slovencev že ve, da na cesto le če je nujno potrebno, saj so policaji vedno in povsod.

Call Now Button