Začasni odvzem vozniškega dovoljenja Prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja Začasni odvzem vozila Forum Politika zasebnosti

Kontakt


031 019 176  

info@zacasniodvzem.si


Pošlji povpraševanje

Najdete nas tudi na facebooku:

FB Logo
Indigo novice
FB Logo
Radar - Savinjska regija
FB Logo
Odvzem vozniškega dovoljenja

Odpiralni čas

Pon – čet: od 8. do 16. ure

Petek: od 8. do 12. ure

Sobota, nedelja: ZAPRTO

Kontakt 031 019 176

Raa Logo             je blagovna znamka podjetja:


Aliens trade, trgovina in storitve, d.o.o.

Ljubljanska cesta 7

3000 Celje

 Vsi podatki: Aliens trade d.o.o.

Odvzem vozniškega dovoljenja

Naj pogostejši razlogi za odvzem vozniškega dovoljenja so težji prekrški, kot na primer alkotest, ki je pokazal preveliko vsebnost alkohola v izdihanem zraku, ter vožnja pod vplivom drog.

Promet je lahko zelo nepredvidljiv. Zaradi tega, se lahko kaj hitro ujamemo v situaciji, katere nismo načrtovali. Eden izmed takšnih dogodkov je odvzem izpita.

Sodišče, kadar ima oškodovanec dobre razloge za to oz. vloži kvalitetno napisan ugovor, začasno zaseženo vozilo vrne v 99% primerov.

Postopek se lahko začne samostojno (ko voznik doseže ali preseže 18 KT) ali pa je nadaljevalni postopek, po postopku začasnega odvzema vozniškega dovoljenja (kadar voznik doseže ali preseže 18 KT z enim prekrškom ali če stori prekrek v steku in skupaj doseže ali preseže 18 KT).

Zaseg motornega vozila s strani policije je vedno pogostejši postopek, največkrat zaradi poteka veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Call Now Button