Zakaj smo najboljši

Kazalo vsebine

Štirje razlogi zakaj smo najboljši!

Zaupanje

Zaupanje je vrlina današnjega sveta, ki je vedno bolj podobna zlatu, redka in težko jo je najti. Komurkoli želimo pomagati, nam mora zaupati svoje osebne podatke. Od teh podatkov je namreč v veliki meri odvisna tudi uspešnost postopka. Tako se lahko pohvalimo z velikim številom zadovoljnih strank, med katerimi so tudi znane osebe, ki posebno pozornost posvečajo prav zaupanju in diskretnosti.

Zaupanje se pri našem delu kaže s sposobnostjo in voljo narediti, kar se od nas pričakuje in z dejstvom, da smo 100% uspešni pri svojem delu. Naše stranke ostanejo vedno anonimne, njihovi podatki, pa se po končanem postopku vedno v celoti izbrišejo iz baze podatkov. Uspešen postopek namreč pomeni, da teh podatkov ne potrebujemo več, v nujnih primerih pa jih lahko stranka vedno zahteva od sodišča (vpogled v spis), ki te podatke hrani 3 leta, nato jih mora po uradni dolžnosti izbrisati.

Znanje in izkušnje

Vaše primere bomo reševali izkušeni strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju prekrškovnega in kazenskega prava, s podporo uveljavljenih odvetniških pisarn, kadar je to potrebno. Dejstvo, da je strokovnjakov na področju prekrškovnega prava malo, kar nas dela edinstvene na tem področju. Naše storitve zajemajo široko paleto pravnih sredstev, vendar tokrat ponujamo prvenstveno storitve varstva vozniškega dovoljenja in vozila.

Nepoznavanje prava škodi (latinsko ignorantia iuris nocet) je pravna fikcija, da posamezniki poznajo Zakone. Če jih kršijo in se zoper njih sproži prekrškovni postopek, se ne morejo izgovarjati, da Zakona niso poznali in da niso vedeli, da delajo kaj narobe.

Podpora strankam

Ker nepoznavanje prava škoduje, je naš cilj, da širšo javnost obveščamo o spremembah zakonodaje, postopkih in ostalih novicah iz tega področja. V ta namen smo pričeli s projektom Indigonovice.si. To je projekt obveščanja širše javnosti o Zakonih, sodni praksi in postopkih, ki so javno objavljeni ali nam jih zaupajo naše zadovoljne stranke.

Ugodne, kvalitetne in pravočasne storitve

Vsem je znano, da je gospodarstvo v “svetovni” krizi, zato našim strankam nudimo storitve po ugodnih cenah. Na podlagi posredovanih podatkov, strankam uredimo tudi “dodatne popuste” v obliki obročnih plačil, družbeno koristnega dela (DKD) ali oprostitev plačila stroškov postopka, ki so tako kot kazni, izjemno visoke. Naše stranke cenijo kvaliteto naših storitev, saj zajemajo celovito rešitev. Vsak primer je po svoje edinstven in prav zaradi tega zahteva individualno obravnavo, predvsem pa vedno poskrbimo, da so naše storitve pravočasne.

Stroški sodnega postopka

Temeljno načelo glede povrnitve stroškov v postopku o prekršku, je da stroške postopka krije tisti, ki mu je izrečena sankcija, proračun pa jih krije le v primeru, če je bil postopek ustavljen.

Ker predstavlja izrek začasnega odvzema vozniškega dovoljenja in prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja zgolj dodatno sankcijo, storilec ne more biti upravičen do povračila stroškov zastopanja po odvetniku.

Slednje pomeni, da odvetniški stroški, ki bi jih vi imeli v primeru, da vas zastopa odvetnik (300,00 do 600,00 EUR), ne bodo povrnjeni (VSC Sklep EPVDp 55/2020).

Z vami bo ekipa Zacasniodvzem.si, ki vam želi življenje brez pravnih težav!