Začasni odvzem vozniškega dovoljenja Prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja Začasni odvzem vozila Forum Politika zasebnosti

Obrazec za povpraševanje – Začasni odvzem vozniške, Prenehanje veljavnosti vozniške

Najpogostejši vzrok, da policist vozniku izreče kazen prepovedi nadaljnje vožnje in začasen odvzem vozniškega dovoljenja, je psihofizično stanje voznika in prehitra vožnja.

Postopek se lahko začne samostojno ali pa je nadaljevalni postopek, po postopku začasnega odvzema vozniškega dovoljenja.

Ste storili prekršek v času preizkusne dobe v postopku, ki se začne z prenehanjem veljavnosti vozniškega dovoljenja? Še obstaja možnost, da obdržite vozniško dovoljenje.

Po prejemu sklepa o začasnem odvzemu vozniškega dovoljenja, ali prejemu sklepa o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja, se morate prijaviti na zdravniški pregled pri eni od zdravstvenih ustanov.

Dejstvo je da je Slovenija policijska država in večina Slovencev že ve, da na cesto le če je nujno potrebno, saj so policaji vedno in povsod.

Slovenska policija za ugotavljanje prisotnosti prepovedanih substanc uporablja napravo za hitro ugotavljanje drog DrugWipe 6S

Kaj storiti, ko vam policist odredi preizkus alkoholiziranosti oz. alkotest? – Osnovni nasveti – Zbrali nekaj pomembnih in uporabnih informacij, ki vam bodo pomagala pri odločitvah, kadar se znajdete v takšni situaciji.

V članku si lahko preberete vse o globi, stranskih sankcijah in poteku dogodka, ki se lahko konča le z globo in kazenskimi točkami ali se konča z odvzemom vozniškega dovoljenja.

Call Now Button